Архів за Ноябрь 2017 годa

Ноя 29, 2017
День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій

Кожну четверту суботу листопада в нашій державі  відзначається День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій. 24 листопада, учні нашої школи прийняли участь в акції «Запали свічку» з метою вшанування пам’яті про людей, які постраждали у ті буремні часи. Також, убібліотеці було оформлено тематичний стенд завдяки якому учні дізналися про ті страшні події та факти,  які...

Ноя 26, 2017
Безпека на дорозі – безпека життя

21.11.17 (вівторок) – проведення уроку  «Безпека на дорозі – безпека життя» метою якого було обґрунтування  важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки школярів на дорозі задля збереження життя та здоров’я, сприяти розумінню особистої відповідальності кожного з учасників дорожнього руху за безпеку на дорозі.

Ноя 26, 2017
Уроки з основ безпеки життєдіяльності

Під час проведення виховних годин учні переглядали та обговорювали з вихователями відеоматеріали, відеофільми та мультфільми про надзвичайні ситуації та правила поведінки під час їх виникнення.

Ноя 26, 2017
Зустріч з представниками МНС України

24.11.17 (п’ятниця) – під час зустрічі з представниками МНС України учні прослухали про дії у надзвичайних ситуаціях, оглядали устаткування пожежної машини та приміряли головну захисну каску рятувальників.

Ноя 26, 2017
Чим шкідливий грип

З учнями молодших класів лікар школи проводила бесіду «Чим шкідливий грип та як вберегтися від переохолодження організму»

Ноя 26, 2017
Урок-практикум

23.11.17 (четвер) – проведення уроку-практикуму «Моделювання ситуацій надання першої допомоги під час виникнення надзвичайних ситуацій» під час якого у учнів була можливість практично відпрацювати вміння здійснювати найпростіші рятувальні роботи, надавати першу допомогу, евакуювати потерпілого з небезпечної зони. a record editing a record editing a record editing

30 queries in 0.269 seconds.