Архів за Январь 2019 годa

Янв 25, 2019
День Соборності України!

22 січня в Україні святкують День соборності. Цього дня у 1919 році проголосили Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.Соборність – це символ боротьби за волю, символ порозуміння між людьми, символ надії і віри у майбутнє нашої великої родини, що зветься Україною.Цього року в Україні відзначають 100-річчя події. Відзначаємо День Соборності...

Янв 24, 2019
Новорічне свято!

23 грудня в школі-інтернаті було Новорічне свято! Багато музики і усмішок ) Всі вдячні гостям за подарунки і за те що завітали до нас) Свято вийшло чудове, молодці організатори, ведучі і наші юні артисти, браво!!!!!

Янв 21, 2019
Акція”Нагодуй птахів”

Дякуємо всім хто прийняв активну участь в акції «Нагодуй птахів»!

Янв 16, 2019
Щедрування в нашій школі!

Прийшли щедрувати до вашої хати. Щедрий вечiр, добрий вечiр! Тут живе господар – багатства володар. Щедрий вечiр, добрий вечiр! А його багатство – золотiї руки. Щедрий вечiр, добрий вечiр! А його потiха – хорошiї дiти. Щедрий вечiр, добрий вечiр!

Янв 10, 2019
СВЯТО НОВОГО РОКУ

Янв 05, 2019
Свято Миколая

19 грудня до діточок нашого закладу завітав Святий Миколай. Усі вихованці отримали солодкі подарунки та море вражень від казки, яку підготували учні старших класів разом з вихователями! Дітки із задоволенням приймали участь в іграх та танцях. Дякуємо усім хто організовував та приймав участь у цьому святі щастя.

30 queries in 0.344 seconds.