Шановне панство!...

Ноя 28, 2019

Хочу звернути увагу на актуальні проблеми сьогодення, а саме – на “відкрите” питання щодо закриття Комунального закладу “Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 2″.
Ми живемо в XXI столітті і хочемо розвиток і нових відкриттів, бути кращими, ніж були раніше до нас. Є “вічні теми”, які були, є, і будуть завжди актуальними – це наші діти, нове покоління, яке буде краще, ніж попереднє.
В соціально-педагогічний сфері, я зіткнулася з “особливими дітьми, які мають особливі фізичні, психічні та психологічні особливості”. В даному інтернаті діяльність всіх педагогічних працівників направлена в руслі розвитку та соціалізації всіх вікових категорій з порушенням інтелектуального та соціального розвитку.
Створені всі умови для навчання і виховання дітей, які Ви можете бачити на офіційному сайті або в групі, а найголовніше в очах батьків та дітей, які з великою радістю кожен день вирушають в школу, яка стала для них “рідною”.
Працюючи з цією категорією дітей, можна зробити висновки, що найголовніше, що їм потрібно – це “атмосфера”, свідоме прийняття педагогами їх “особливостей”, повна віддача та підтримка в усіх сферах, засвоєння базових вмінь та навичок, знань, які вони будуть застосовувати в особистому житті. В нашому інтернаті створені всі умови для успішної соціалізації та навчання і вихованню дітей з особливими потребами, і це не “гарні слова”, а реальні дії, які ми не приховуємо. Робота нашого директора Konstantin Nechiporenko не є “прихованою інформацією”, який вкладав и буде вкладати всю “душу” для того, щоб діти почували себе найкращими та оточені любов’ю та турботою, як і з соціально-педагогічної сторони, так і з фінансової.
Я вважаю, що показник роботи інтернату – це не розмови та здогади, а реальні очевидні речі, які є і завжди були і будуть у відкритому доступі для всіх.
Просимо звернути увагу та вникнути в діяльність нашої школи, перш ніж робити висновки. Дякую за увагу.

Анастасия Закурдаева


43 queries in 0.324 seconds.